04/09/2023 19:30 - 23:45 Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Κήπου (Πάρκο ΧΑΝΘ)
Women in Comedy Thessaloniki

Women in Comedy Thessaloniki

Women in Comedy Festival, Θεσσαλονίκη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου

Το stand up comedy φεστιβάλ “Women in Comedy” έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με ένα απολαυστικό all-female line up, την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Κήπου (Πάρκο ΧΑΝΘ).

Το stand up comedy φεστιβάλ “Women in Comedy” έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με ένα απολαυστικό all-female line up, την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Κήπου (Πάρκο ΧΑΝΘ).

Women In Comedy Festival GR Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου

Δημοτικό Θέατρο Κήπου (Πάρκο ΧΑΝΘ). Με την υποστήριξη του Women In Comedy UK που πραγματοποιείται εδώ και 11 χρόνια στο Manchester της Μεγάλης Βρετανίας, η ελληνική εκδοχή του φεστιβάλ φιλοδοξεί να αναδείξει τις γυναίκες καλλιτέχνιδες του χώρου του stand up comedy στην Ελλάδα. Αποτελεί μια γιορτή ορατότητας των γυναικείων κωμικών ταλέντων με σκοπό την στήριξη, ενδυνάμωση και προώθηση της συμμετοχής των γυναικών, θηλυκοτήτων και non binary ατόμων στα κωμικά καλλιτεχνικά δρώμενα. Στις 4 Σεπτεμβρίου, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει γνωστές και αγαπημένες stand up comedians αλλά και φυσικά να γνωρίσει νέες, ανερχόμενες και πολλά υποσχόμενες κωμικούς. Συνολικά 14 καλλιτέχνιδες οι Χρύσα Κατσαρίνη, Ήρα Κατσούδα, Δήμητρα Νικητέα, Χριστίνα Βούλγαρη , Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου,Έμιλυ Ντάνου, Χριστίνα Μπάκου, Αναστασία Σεφεριάδου, Τσακνάκη Κατερίνα , Οδέττη Κουγέα, Νικολέτα Μαντά, Δήμητρα Θωμά και Εύα Αθανασοπούλου θα ανέβουν στη σκηνή του φεστιβάλ για να μας κάνουν να γελάσουμε μέχρι δακρύων… και άλλες κλισέ αλλά αληθινές ατάκες. Ετοιμαστείτε για comedy overdose! Την ημέρα του φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα με το εισιτήριό τους, εκτός από τις παραστάσεις, να παρακολουθήσουν workshops και να επισκεφθούν ενημερωτικά stands σχετικά με έμφυλα θέματα στην πρώτη γιορτή ορατότητας του ελληνικού stand up comedy. Save the Date, την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου το πρώτο και μεγαλύτερο συμπεριληπτικό φεστιβάλ κωμωδίας στην Ελλάδα ανοίγει τις πόρτες του. Η προπώληση έχει ξεκινήσει! *Το φεστιβάλ Women In Comedy GR θα κάνει στάση και στην Αθήνα την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων.

INFO

WOMEN IN COMEDY GR 

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου

Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Κήπου (Πάρκο ΧΑΝΘ) 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 

Τιμές Εισιτηρίων: 

Γενική Είσοδος: 15€

Φοιτητικό / ανέργων: 12€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων) στα φυσικά σημεία προπώλησης.  14€ μέσω του fero.gr

AMEA: δωρεάν είσοδος

Προπώληση: 

Onlinewomenincomedy.gr 

Φυσικά σημεία προπώλησης:

Πλατεία Ναυαρίνου: Ηλιοτρόπιο Cafe (Πλατεία Ναυαρίνου 14, τηλ.2310 278515)

Λαδάδικα: Σάρωθρον Café Bar (Κατούνη 17, τηλ.2310 538282)

Καλαμαριά: Διώροφον Café Bar (Κερασούντος 81, τηλ. 2310 453998)

Εύοσμος: Please Boutique (Μεγ.Αλεξάνδρου 92, τηλ. 231 076 2117)

 Θα εμφανιστούν:

Χρύσα Κατσαρίνη, Ήρα Κατσούδα, Δήμητρα Νικητέα, Χριστίνα Βούλγαρη , Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου, Έμιλυ Ντάνου, Χριστίνα Μπάκου, Αναστασία Σεφεριάδου, Τσακνάκη Κατερίνα, Οδέττη Κουγέα, Νικολέτα Μαντά, Δήμητρα Θωμά και Εύα Αθανασοπούλου.

Κατηγορία Τιμή Αγορά
Φοιτητικό/Ανέργων – WIC Thess 14.00 

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Είσοδος – WIC Thess 15.00 

Διαβάστε περισσότερα

Αλέξανδρος Σαλαμές – Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου

e-mail: info@fero.gr

Γραφείο Τύπου Θεάτρου Κήπου:

Αλέξανδρος Σαλαμές 

asalames1@gmail.com

697 003 4210

Γραφείο τύπου του Θεάτρου Βράχων: 

Κίρκη Λιατοπούλου 

liatopoulou22@gmail.com 

694 808 5803Με λύπη είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε, ότι το Women In Comedy Festival ακυρώνεται τόσο για Αθήνα, όσο και για Θεσσαλονίκη.

Μία σειρά δύσκολων συγκυριών και δυσεπίλυτων προβλημάτων, καθιστά την πραγματοποίηση του φεστιβάλ τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία αδύνατη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του, μα πάνω από όλα τις δεκάδες καλλιτέχνιδες, οι οποίες δέχτηκαν να συμμετάσχουν. Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά μας για ένα τόσο νέο εγχείρημα.

Στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση αναφορικά με την επιστροφή των εισιτηρίων σας.

Εκ της διοργάνωσης.