Εκπαιδευτικά Masterclasses Φωτογραφίας με τον Αλέξανδρο Καρπά

Τιμή

70.00 

Με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Fero.gr με τον Αλέξανδρο Καρπά, για την πραγματοποίηση Masterclass αναφορικά με τη φωτογραφία. Τα Masterclasses θα είναι διάρκειας δυόμιση ωρών και θα πραγματοποιηθούν στις 15, 16, 22 και 23 Οκτωβρίου στην αίθουσα CR-2, πλησίον του κεντρικού κτηρίου του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Οι ενότητες που θα καλυφθούν είναι οι παρακάτω:

  • Εισαγωγή στον κόσμο της Φωτογραφίας
  • Πρακτική Φωτισμού Πορτραίτου (live)
  • Επεξεργασία Πορτραίτου στο Photoshop (live)
  • Q&Α και συμβουλές φωτογραφίας
Κάθε ενδιαφερόμενος με την εγγραφή του θα πρέπει να δηλώσει και τη μέρα και ώρα που τον βολεύει. Οι ώρες πραγματοποίησης είναι οι εξής:

  • 09.00 – 11.30
  • 12.00 – 14.30
  • 15.30 – 18.00
  • 18.30 – 21.00
Τα τμήματα είναι αυστηρά εικοσαμελή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αναφορικά με τη διαθεσιμότητα και την ώρα που θα επιλέξει ο κάθε ενδιαφερόμενος να παρακολουθήσει.

Κόστος Masterclass: 70€

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Ακολουθεί Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Καρπάς δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Κινηματογραφιστής και συνιδρυτής του φαινομένου “Unboxholics”, ενός καναλιού με δέκα χρόνια ζωής και περισσότερους από 900 χιλιάδες συνδρομητές , καθόρισε και συνεχίζει να καθορίζει τις νέες τεχνολογικές τάσεις, ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά και χρόνο με τον χρόνο δημιουργεί νέες τάσεις ως προς τη πρωτογενή δημιουργία φωτογραφίας και video.

O ίδιος ως “ηθικός αυτουργός” του εικαστικού μέρους που φτάνει στις οθόνες εκατομμυρίων θεατών σε Ελλάδα και Κύπρο και δημιουργός των πρωτότυπων και εξαιρετικά επιτυχημένων σειρών “Κουκλοθέατρο”, “ΑΝΝΑ”, “Lurking Near”, “Πρόγευμα”, “Πιόνια” και  “Βόλτα στην Αριδαία”, δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγε κανείς ότι εισήγαγε και επέβαλε νέες τεχνοτροπίες στην οπτικοακουστική δημιουργία.

Η σειρά Masterclasses που θα πραγματοποιηθεί στις 15, 16, 22 και 23 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, δεν είναι μία “ξερή” καταγραφή γνώσεων πάνω στη φωτογραφία. Είναι η μετάδοση, συμβουλευτική και απαρίθμηση σε ένα περιορισμένο κύκλο μόλις είκοσι συμμετεχόντων, μυστικών και τεχνικών για δημιουργούς που επιθυμούν να ξεχωρίσουν.

Είναι και μία ευκαιρία συνάντησης, με τον αγαπημένο δημιουργό και γιατί όχι αφορμή για πείσμα και κινητοποίηση, ως προς την ανάγκη του κάθε ταλαντούχου επαγγελματία ή όχι που επιθυμεί να ξεχωρίσει στον ιδιαίτερα αυτό απαιτητικό κλάδο.

Είναι όμως και μία έμπρακτη και πιστοποιημένη εκπαίδευση, καθώς οι συμμετέχοντες θα λάβουν τόσο βεβαίωση συμμετοχής όσο σταθερό feedback για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Το lab του μέλλοντος, είναι εδώ και σας περιμένει. Εσείς δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή.
Art on the road – e-mail: info@artontheroad.gr

Τιμή

70.00